25 jaar Dutch Jeet Kune Do

Als hoofdinstructeur zit ik 25 jaar in het vak. Mijn eerste les gaf ik in 1990 in Amstelveen, nu 25 jaar later geef ik nog steeds les en deel ik mijn inzichten over Jeet Kune Do en weerbaarheid. 

22 augustus 2015 – Jubileum Workshop

Een unieke besloten workshop voor oud-leerlingen die getraind hebben deze jaren in Amstelveen, Wierden, Vinkeveen, Mijdrecht, Ten Boer, Groningen, De Kwakel en omstreken. Tevens zullen er ook leerlingen zijn die privélessen, workshops of JKD lessen bij mij hebben gevolgd.

Diverse JKD instructeurs zullen aanwezig zijn om deze groep te begeleiden.

  • Sifu Patrick de Groot
  • Sifu Eugène Felser
  • Sifu Ben Tieleman
  • Sifu Michael van Dam
  • Sifu Timo Roeke
  • Sifu Robin Vader.

main_25jaarjub_part2

Robin Vader

Author: Robin Vader

Officieel Jun Fan Jeet Kune Do Instructeur | Officieel Wei Kuen Do instructeur | Hoofdinstructeur Jeet Kune Do Combat | 4e Dan Wei Kuen Do | Wei Kuen Do vertegenwoordiger in Nederland | Voorzitter Stichting Jun Fan Jeet Kune Do Nederland