Back to Ten Boer – In 2008 ben ik verhuisd van het westen naar het noorden van dit kleine landje. Ik ben vanaf dag één direct welkom geheten in Ten Boer. Niet alleen door het restaurant De Buren waar we onze eerste kop koffie namen, maar ook door “De Tiggelhal” waar ik mijn Jeet Kune Do lessen als eerste in Groningen gaf. 2 September 2008 was de eerste JKD les die ik in Ten Boer gaf. Een complete nieuwe groep destijds en leerlingen die een beetje onwennig aan hun JKD reis begonnen. Ik heb daar mooie mensen mogen ontmoeten zoals Chris Pater en Marcel Rijnsewijn. In de jaren daarna ben ik op diverse locaties in Groningen mijn lessen aan gaan bieden. Mooie, luxe dojo’s en van alle gemakken voorzien.

Back to basic

De maand januari 2019 geven we nog les in Groningen. Echter we gaan ‘back to basic’. Geen luxe matten, maar een harde ondergrond en niets meer dan een grote lege zaal. Vanaf 5 februari 2019 zetten we onze lessen voort in Ten Boer. Daar waar ik september 2008 begon gaan we opnieuw de lessen ‘voortzetten’. Je bent dus elke dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 uur welkom in De Tiggelhal (Sportlaan 3) in Ten Boer.

Scroll Up