Onze weg

YiDo is de school in Nederland die sinds 1990 les geeft in weerbaarheidstrainingen en zelfverdediging gebaseerd op Jeet Kune Do. Wij zijn tevens de enige Jun Fan Jeet Kune Do & Wei Kuen Do school in de provincie Groningen. Een unieke kans om de technieken en filosofie van Bruce Lee te leren van een officiële Jun Fan Jeet Kune Do instructeur. Sifu Robin Vader; 'golden award' winnaar en Senior Master of the Year uitgeroepen door de International Martial Arts Hall of Fame 2018. Erkend en gecertificeerd door Sijo Leo T. Fong, NL Coach en International Martial Arts Hall of Fame.
Officieel gesponsord door: Aiki-Budo Sport | Nightwatch Drink.

Martial Arts Training

Leer Jeet Kune Do zoals dat in de Oakland school van Bruce Lee gegeven werd. Je kunt bij ons terecht voor trainingen die een combinatie hebben van mentale en fysieke aspecten.

De enige in Groningen

Wij zijn de enige Jeet Kune Do school in de provincie Groningen. Proefles alleen na persoonlijk contact. Wij trainen elke dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 uur in Ten Boer.

Workshops

Wil je effectief en efficiënt zijn en blijven? Oneindig zelfvertrouwen hebben? Elke dag in alle rust het overzicht hebben? Wie rustig blijft in crisissituaties? Een echte leider.