Partners

We geven door middel van onze partners jou de mogelijkheid om verder te onderzoeken wat wij tijdens de workshops los hebben gemaakt.

We weten uit ervaring dat na elke workshop of proefles de deelnemers stuiteren van enthousiasme. Ze willen het liefst direct de inzichten delen en natuurlijk ook verder leren.

We hebben diverse partners door heel Nederland waar we nu al mee werken. Bij deze partners kun je terecht met je vragen en kun je daarbij regelmatig trainen. Vaak zijn er speciale dames groepen of groepen om beginners goed op te vangen. Het zijn vakmensen waar je komt. In alle rust word je begeleid en kunnen jullie samen de trainingsdoelen op elkaar afstemmen.

Zelfverdediging | Vechtsport

Deze verenigingen begeleiden beginners en/of gevorderden perfect. Een warm welkom en de tijd voor jou nemen om heerlijk mee te trainen en te begrijpen wat je wilt.

 • Fighting Skillz Zwolle
  ITF Taekwon-do en het Traditionele Boksen vormen als basis voor de trainingen. Waarbij ook elementen van jarenlange ervaring in verschillende vechtsport disciplines worden gebruikt. De lessen worden verzorgd door Boosabum Dirdjen Lewerissa.
 • My Own Jeet Kune Do – Haarlem
  My Own Jeet Kune Do houdt het simpel, direct en effectief. Geen technieken die niet werken, en geen vage principes zonder doel. Je leert jezelf verdedigen op het moment dat jij het nodig hebt en kun je jezelf uiten door middel van kennis die jij opdoet en technieken die voor jou het beste werken. Sifu Ben Tieleman
 • FightSkool Groningen
  Fightskool Groningen verzorgd sinds 2009 lessen Krav Maga in Groningen. Krav Maga is van oorsprong een Israelisch zelfverdedigingssysteem. Krav Maga heeft zich ontwikkeld tot het meest effectieve zelfverdedigingssysteem ter wereld.
 • Martial Arts Academi Iron Fist
  Een zeer effectief Hapkido systeem onder leiding van Isaak W.A. Sinke.
 • CST Training – Amsterdam
  Benno Westra. Conflict, Strategie en Tractiek. Je kunt tegenwoordig de fysieke en mentale weerbaarheid niet meer los van elkaar zien. De te volgen training hangt daarom dan ook af van de de specifieke doelstelling van de klant.
 • JKD-IFO
  Intercepting Fist Organisation – Apeldoorn. Een groep JKD beoefenaars onder begeleiding van Thommy Carruthers. Instructeur Michael van Dam geeft hier op een zeer mooie wijze JKD les.
 • Fight Camp Bochum (DE)
  In Duitsland kun je terecht bij Fight Camp Bochum.  De plek waar je Jeet Kune Do kunt leren. Sifu Mustafa Balkan Münster is officieel van de Jeet Kune Do Association.

Juridische hulp

Voor juridische hulp heb je specialisten nodig die weten wat de juiste stappen zijn ivm huiselijk geweld, aanranding, verkrachting of andere onaangename situaties.

Contact met ons

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij je om bovenstaande code over te typen.