Pas op voor Instagram

Robin VaderdoorSifu Robin Vader

Pas op voor Instagram

Instagram vind ik persoonlijk geweldig. Niet dat ik zo nodig ‘kijk mijn eens’  selfies moet laten zien. Voor geen ‘duck face’  van mijn kant. Echter werkt het motiverend om je eigen progressie te zien in de foto’s.  Ook zul je zien dat ‘je Instabuddies’  je supporten en mooie reacties geven.  Post dus niet alleen maar leuke, happy foto’s, maar ook gewoon wanneer je er een keer doorheen zit.

Instagram, facebook en andere sociale media staan vol met foto’s. Foto’s van de meest perfecte mensen zoals we wellicht zouden willen zijn. Of toch niet? We hebben allemaal een bepaalde bouw, dus wellicht is het je niet weggelegd om het lijf van Brad Pitt te hebben op je 50ste. Je zult ook geweldige Fit Old Man zien, maar dat zijn vaak uitzonderingen.  Het zijn mannen die keihard en keihard de afgelopen jaren hebben getraind.
Dat wil niet zeggen dat het je doel niet kan zijn en dat het doel niet gehaald wordt. Integendeel. Zo’n image kan je elke dag beslissen om er voor te gaan.

Staar je er niet blind op.

Zoek een paar images die Motiveren.

Over de auteur

Robin Vader

Sifu Robin Vader administrator

Officieel Jun Fan Jeet Kune Do Instructeur | Officieel Wei Kuen Do instructeur | Hoofdinstructeur Jeet Kune Do Combat Nederland | Country Director The Netherlands Jeet Kune Do Branches | Country Representative The Netherlands Wei Kuen Do