Jeet Kune Do polsbandjes

Het is niet alleen al jaren en jaren een trend, ze dragen ook nog eens gewoon erg lekker. Ze kunnen nat worden, dus zwemmen en douchen is geen probleem. Silicone bandjes zijn hitte bestendigd, dus zon, zee en strand. Prima. Ze zijn zacht en flexibel. Dus met werk achter je pc of laptop, zit er geen armband in de weg.  Het wordt naast een fashion statement ook gebruik voor bewustwording voor belangrijke zaken. De Jeet Kune Do polsbandjes die ik heb waren soms de aanleiding voor een leuk gesprek met iemand die het bandje zag.  “Jeet Kune Do, wat is dat?”.

Ik heb een aantal bandjes laten maken. Een lage oplage betekend dat het iets duurder is, maar het moet wel gemaakt worden. Tevens heb ik ze in Nederland laten maken, omdat ik zeker wilde zijn van de kwaliteit van de druk. Ze zien er top uit en ze dragen uiteraard lekker.  Je kunt de polsbandjes bij mij kopen.
Kosten zijn €7,00 per stuk, exclusief verzendkosten.  Wil je ze verzonden hebben, dan betaal je gewoon brievenbus post en een envelop. De verzendkosten zijn €1,00 in Nederland of €3,00 naar het buitenland.

Bestellen?

Stuur een berichtje naar info@jkdc.nl en laat me weten hoeveel armbanden je wilt bestellen. Ik stuur je dan de betaal gegevens. Vergeet niet je naam en volledige adres te vermelden.
of…   Je kunt ook direct betalen via PayPal en daar het aantal en je adres informatie vermelden.

Het is een coole uniek silicone band. Bestaat niet uit een kleur, maar twee kleuren. De buitenkant is zwart met gele opdruk.  De binnenkant is volledig geel. Er staat twee keer ‘JEET KUNE DO’ op de band en twee keer het Chinese teken ‘DRAAK’.

Afmetingen zijn: 202 x 12 x 2 mm. Dit is voornamelijk voor volwassenen. Ik heb geen kinderbandjes besteld.