Sponsoren

Ik doe dit natuurlijk niet alleen. Natuurlijk geef ik de workshops, motiveer en inspireer ik daar waar ik kan. De afgelopen jaren zijn er vele verschillende sponsoren geweest. De sponsoren van nu en van toen ben ik altijd dankbaar. O.a. Sapph, Booster Fight Gear, Joya, Adidas, BCIP, Benifit-Shop, Everlast, MMA Zone, Tuf Wear, iVendo, RingSports, Sportcentrum Balili, Hazewindus lampen, Ooh Snap Nutrition en Discover Design! Nogmaals dank jullie wel.

Onze huidige sponsoren

Buy2Fight

We zijn zeer blij met onze sponsor Buy2Fight.com. Dé nieuwe nummer 1 op gebied van kwalitatieve vechtsport artikelen in Nederland en België.  Een top team van mensen die met passie geleid wordt door eigenaresse Venise Nelles. Zij heeft meer dan tien jaar ervaring in deze industrie. Zij zorgt in Nederland en België voor de mooiste producten van o.a.: Booster, King Pro, Twins, Shock Doctor, Fairtex, Queen, Elevation. Kijk eens rond op deze prachtige en duidelijke website: Buy2Fight.com

NightWatch Drink

Nightwatch is een natuurlijke en organische dorstlessende energiedrank die je kracht en focus geeft. Ze kruiden een NightWatch met extracten van biologisch geteeld fruit en bloemen. Het belangrijkste ingrediënt van Nightwatch is Guayusa, een super kruid uit de Amazone. Guayusa zit boordevol cafeïne, polyfenolen en 15 essentiële aminozuren, die zorgen voor ‘eerlijke’ en schone energie. NightWatch drinken betekent het krijgen van de energie die je nodig hebt op dat moment zonder de energie pieken en dalen die je krijgt uit koffie en andere energiedranken. Nightwatch bevat alleen organische, gezonde energie, rechtstreeks van de plant. Voor meer informatie bekijk gerust eens hun website: drinknightwatch.com .

Overige sponsoren

  • Discover Design: Met name voor een veilige website en diverse e-business projecten.

Sponsoren, groot of klein, ze zijn allemaal van belang. We vragen niet om geld, maar ondersteuning in spullen voor bij de workshops en onze wekelijkse trainingen. Deze worden op verzoek aangeschaft. Dit kan variëren van stootkussens, trapkussens, kleding van de trainers, promotie materialen, etc. Mocht je interesse hebben in het sponsoren Bruce Lee’s Jeet Kune Do in Nederland, neem dan gerust contact met ons op. Tevens nemen wij regelmatig video’s op en versturen we nieuwsbrieven. Wij hebben vele bezoekers op de website waar we onze sponsoren in noemen en bij betrekken.

Waarom sponsoren deze mensen ons? Het is uniek dat Jeet Kune Do in Nederland wordt gegeven. Er is maar een beperkt aantal officieel 2e generatie JKD instructeurs die de filosofie van Bruce Lee en Jeet Kune Do overbrengen. Tevens is het een maatschappelijk belang dat zelfverdediging onder de aandacht komt. De cijfers van huiselijk geweld zijn onbegrijpelijk hoog. Het aantal aanrandingen, verkrachtingen, onaangename situaties voor dames zijn niet te meten. Als er elke jaar meer dan 13.000 vrouwen gebruik maken van een vrouwenopvang. Wat is de realiteit dan wel niet? Er is dus bewustwording nodig. Promotie. Mooie locaties en vrouwen de mogelijkheid geven om elk kwartaal naar specialisten te luisteren.

Jeet Kune Do Buy2Fight logo