Sponsoren

Sponsor – NightWatch Drink

Nightwatch is een natuurlijke en organische dorstlessende energiedrank die je kracht en focus geeft. Ze kruiden een NightWatch met extracten van biologisch geteeld fruit en bloemen. Het belangrijkste ingrediënt van Nightwatch is Guayusa, een super kruid uit de Amazone. Guayusa zit boordevol cafeïne, polyfenolen en 15 essentiële aminozuren, die zorgen voor ‘eerlijke’ en schone energie. NightWatch drinken betekent het krijgen van de energie die je nodig hebt op dat moment zonder de energie pieken en dalen die je krijgt uit koffie en andere energiedranken. Nightwatch bevat alleen organische, gezonde energie, rechtstreeks van de plant. Voor meer informatie bekijk gerust eens hun website: drinknightwatch.com .

Sponsor – Nihon Sport / StarPro

Starpro is een nieuw merk op de markt. Starpro is vooral een merk dat zich richt op kwaliteit en uitstraling voor een goede prijs. Het merk is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor het (Kick)boksen, boksfit en MMA. De materialen variëren van PU tot leer. De producten zijn bedoeld voor zowel kinderen als volwassenen, beginners, recreanten en topsporters. Bij Starpro maken ze uitsluitend gebruik van de beste materialen en zorgen ze voor een uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding. Essentieel is een goede pasvorm, uitstraling en veilig trainen. De slogan van Starpro is “anything else is a compromise” (iets anders is een compromis). Starpro heeft diverse productlijnen met ieder hun eigen assortiment en productopbouw. Qua productontwikkeling en technieken lopen de producten van Starpro voor op ieder ander merk. Starpro is er voor iedereen.  Check voor de producten deze site.
Importeur van StarPro is Nihon Sport. Nihon Sport sponsort officieel Jeet Kune Do Combat Nederland. Uiteraard zijn wij blij met een sponsor die in ons vakgebied al jaren kwaliteit levert.

Ik doe dit natuurlijk niet alleen. Natuurlijk geef ik de workshops, motiveer en inspireer ik daar waar ik kan. De afgelopen jaren zijn er vele verschillende sponsoren geweest. De sponsoren van toen en nu ben ik altijd dankbaar. Onze sponsoren waren: Sapph, Booster Fight Gear, Joya, Adidas, BCIP, Benifit-Shop, Everlast, MMA Zone, Tuf Wear, iVendo, RingSports, Hazewindus lampen, Ooh Snap Nutrition en Buy2Fight.com! Nogmaals dank jullie wel.

Sponsoren, groot of klein, ze zijn allemaal van belang. We vragen niet om geld, maar ondersteuning in spullen voor bij de grote evenementen, workshops en onze wekelijkse trainingen. Deze worden op verzoek aangeschaft. Dit kan variëren van stootkussens, trapkussens, kleding van de trainers, promotie materialen, etc. Mocht je interesse hebben in het sponsoren Bruce Lee’s Jeet Kune Do in Nederland, neem dan gerust contact met ons op. Tevens nemen wij regelmatig video’s op en versturen we nieuwsbrieven. Wij hebben vele bezoekers op de website waar we onze sponsoren in noemen en bij betrekken.

Waarom sponsoren deze mensen ons? Het is uniek dat Jeet Kune Do in Nederland wordt gegeven. Er is maar een beperkt aantal officieel 2e generatie JKD instructeurs die de filosofie van Bruce Lee en Jeet Kune Do overbrengen. Tevens is het een maatschappelijk belang dat zelfverdediging onder de aandacht komt. De cijfers van huiselijk geweld zijn onbegrijpelijk hoog. Het aantal aanrandingen, verkrachtingen, onaangename situaties voor dames zijn niet te meten. Als er elke jaar meer dan 13.000 vrouwen gebruik maken van een vrouwenopvang. Wat is de realiteit dan wel niet? Er is dus bewustwording nodig. Promotie. Mooie locaties en vrouwen de mogelijkheid geven om elk kwartaal naar specialisten te luisteren.