Testimonials

Hieronder een paar testimonials. We zien eigenlijk alleen maar enthousiaste mensen en enorm veel impact van de workshops / privélessen. Ondoenlijk om ze allemaal hier neer te zetten. Laat ik er gewoon een paar noemen.

“De lessen van Robin Vader gaan verder dan alleen JKD lessen. Hij heeft mij ook in mijn hoofd weerbaarder gemaakt. Echt knap! Thanks Robin!!!”
Humberto Tan | presentator, fotograaf

“Ik ben al jaren een fanatiek sporter en doe veel krachttraining icm conditietraining (hardlopen / fietsen). Altijd was mijn overtuiging dat je met kracht & conditie een mogelijke confrontatie altijd aan moet kunnen. Maar toen was daar de training van Robin. Een aanvaller verdedig je dus niet met kracht en conditie. Ik schrok echt van de effecten van Jeet Kune Do. Mijn overtuiging is sindsdien dat kracht en conditie zinloos zijn en dat de technieken van Robin je overal te wereld kunnen redden in geval van een confrontatie. Ja, je moet trainen om deze technieken onder de knie te krijgen. Ja, je moet investeren en thuis je oefeningen doen. Maar het zijn vaardigheden voor het leven. Bovendien is het ook leuk! Daarnaast is Robin een hele fijne en bevlogen trainer, enorm gedreven om jou te helpen en heeft buitengewoon veel ervaring. Dank Robin voor de inzichten en professionele training en begeleiding.”
Alex van Ginneken | Online business coach

“Robin weet waar hij het over heeft. Geen poespas dus maar direct naar de beste techniek en tactiek. Heerlijk efficiënt.”
Aqil Radjab | Nationaal Directeur BNI Nederland en Vlaanderen

“De trainingen van Robin Vader geven enorm veel praktische inzichten om jezelf optimaal te kunnen redden in situaties waar je niet in terecht wilt komen. Echt heel waardevol. Daarnaast is het geweldig voor je persoonlijke groei. Het geeft nieuwe inzichten, creëert meer zelfvertrouwen en brengt innerlijke rust. Robin Vader traint op een uniek, persoonlijk en aangename manier.”
Caspar Hardholt | Directeur Media CT

“Ik ben er van overtuigd, dat wij allemaal diep van binnen zelf weten, wat er met onze ziel, hart, geest aan de hand is. De enige vraag die je aan jezelf moet stellen is, wil en durf ik het op te lossen? Ben ik bereid om “whatever it takes”, bewust te worden in dit leven? Alles wat je meemaakt in dit leven zijn lessen. En als je dat weet, durf je dan alle maskers te laten zakken en laten zien hoe je er echt voor staat, aan jezelf en aan de rest van de wereld. Het leven is vaak overweldigend en eng genoeg als je jezelf bent, laat staan als je de rol van iemand anders speelt.
Door stress, drukte en het constant presteren in de buitenwereld voelen heel veel mensen zich onzeker en vermoeid in deze verharde maatschappij. Voor mij is sifu Robin Vader iemand, die in Nederland het verschil gaat maken en nu al maakt. Door zijn intensieve maar speelse vechtsport-, zelfverdedigingbegeleiding zet hij iedereen die daar voor openstaat weer terug in hun kracht. Ik heb intens respect voor hem hoe professioneel en doortastend hij zijn queste vormgeeft. En zal tegen iedereen die het horen wil roepen, dat als op wat voor manier de basis uit je leven is verdwenen, je bij hem moet zijn.”
Mabel van den Dungen | mental coach, boeddhist, schrijfster en public speaker

“Robin is een absolute expert op JKD gebied. Ik heb privé trainingen bij hem gevolgd waar ik in korte tijd zeer veel van heb geleerd. Het was hard werken en intens en gaf een boost in techniek, zelfvertrouwen en presence. Een aanrader voor iedere JKD geïnteresseerde!”
Huib Broekhuis | Managing Director VDS

“Door mijn contact met Robin Vader, wat niet frequent maar wel intens is, heb ik het gevoel dat er een zeer sterke band tussen ons is. Zijn uitleg over Jeet Kune Do is zeer helder. Daardoor wordt het toepassen er van gemakkelijker. Het is wel lastig om van je eigen zelfverdedigingervaringen over te stappen op Vader’s Jeet Kune Do. De manier waarop Robin uitleg geeft, speels, serieus, adequaat, tijdens zijn coaching / trainingen, vervagen je angsten om je niet te kunnen verweren in een situatie waarin dat nodig is. Ik vind Robin een verrijking in mijn leven.”
Rik Kop | Directeur HR College

“Trainen met Robin Vader is een totaal pakket, geest en lichaam komen aan de beurt. Robin weet mij altijd op de juiste manier te inspireren.”
Daniel Hazewindus | ondernemer van o.a. Hazewindus Lampen en Frisdrankfabriek

“Ik ken Robin al jaren als een bevlogen JKD-beoefenaar en instructeur met een berg energie waar je U tegen zegt. Uit zijn manier van lesgeven en de columns op zijn website spreekt een passie voor het helpen van anderen aan een gezonde dosis zelfvertrouwen. Ik beveel Robin van harte aan voor workshops, clinics en cursussen op het gebied van zelfverdediging!”
Marcel de Jong | Advocaat De Jong Van Mook

“We invited Robin for a workshop teaching women self defense. Robin did a great job motivating the women to take charge of their lives. The energy field in the room was very intense and inspirational.”
Lex Bijlsma | eigenaar Sportschool 013

“Robin is practical in physical training in combination with all aspects of Jeet Kune Do. My life had changed by the way JKD and Yido has tought me in life, His Proffesional approach and dedication to each of his students makes him unique in his way. I have nothing but respect for Robin and i thank him for giving me Jeet Kune Do in my Life.”
Erik Meertens | Safety Supervisor IXAS project

Jeet Kune Do Testimonial Humberto Tan