Trainingen in Groningen

21 november 2017 starten nieuwe reguliere Jeet Kune Do lessen in Groningen!  Elke dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 geven we daar jullie Jeet Kune Do inzichten.

Jeet Kune Do – The Way of the Intercepting Fist

Jeet Kune Do Combatives is een intensieve persoonlijke martial arts training gebaseerd op Jeet Kune Do.
“Jeet Kune Do is een niet-klassieke, niet traditionele, Amerikaanse krijgskunst. Gebaseerd op de principes van simpliciteit, realiteit en individualiteit. Vrij van rituelen en aspecten van sport, ontwikkeld door Bruce Lee voor zelfverdediging op straat”.

Waar?

Top locatie bij:
Vechtsporten Groningen
Rijksweg 28b
9731 AB Groningen

Voor wie?

Jeet Kune Do is een intensieve martial arts training waarbij weerbaarheid voor op straat bovenaan staat. Wij geven les aan dames en heren vanaf 18+ jaar. Er is een aantal uitzonderingen, echter bespreek die persoonlijk met Sifu Robin Vader.

Kosten?

Jeet Kune Do Combatives maakt gebruik van de faciliteiten van Vechtsporten Groningen. Goede ruimtes om om te kleden, mooie trainingsfaciliteiten en zul jij je na een gratis proefles inschrijven bij Stichting Vechtsporten Groningen.
De Stichting is opgericht ter bevordering van de breedte- en top vechtsport in Groningen.  Je kunt voor €27,50 per maand één keer in de week trainen. Kom gerust eens voor een gratis proefles.
Zodra de leerling daadwerkelijk lid wil blijven, zal de leerling een jaarlijks bedrag van €30,- betalen aan de Jeet Kune Do European Combatives bond.  De bond zal de leerling Europees erkennen, inschrijven en worden alle ranks, examens, privélessen, workshops en promoties bijgehouden.

Jeet Kune Do bij Vechtsporten Groningen

jeet kune do groningen uniek
vechtsporten groningen Jeet Kune Do