Trainingen in Groningen

Elke dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 (20:15 uitloop) uur geven we in Groningen jullie Jeet Kune Do inzichten.

Jeet Kune Do – The Way of the Intercepting Fist

Jeet Kune Do Combat  is een intensieve persoonlijke martial arts training gebaseerd op Jeet Kune Do.
“Jeet Kune Do is een niet-klassieke, niet traditionele, Amerikaanse krijgskunst. Gebaseerd op de principes van simpliciteit, realiteit en individualiteit. Vrij van rituelen en aspecten van sport, ontwikkeld door Bruce Lee voor zelfverdediging op straat”.

Waar?

Top locatie bij:
Vechtsporten Groningen
Rijksweg 28b
9731 AB Groningen

Voor wie?

Jeet Kune Do is een intensieve martial arts training waarbij weerbaarheid voor op straat bovenaan staat. Wij geven les aan dames en heren vanaf 18 jaar. Er is een aantal uitzonderingen, echter bespreek die persoonlijk met Sifu Robin Vader.
Het groepsgevoel is voor ons belangrijk. Geen haantjes gedrag, maar samen met veel plezier trainen waarbij de veiligheid van elke leerling de hoogste prioriteit heeft.

Kosten?

Jeet Kune Do Combat maakt gebruik van de faciliteiten van Vechtsporten Groningen. Goede ruimtes om om te kleden, mooie trainingsfaciliteiten en zul jij je na een gratis proefles inschrijven bij Stichting Vechtsporten Groningen.
De Stichting is opgericht ter bevordering van de breedte- en top vechtsport in Groningen.  Je kunt voor €30,00 per maand (2019 prijzen) één keer in de week trainen. Kom gerust eens voor een gratis proefles.
Zodra de leerling daadwerkelijk lid wil blijven, zal de leerling een jaarlijks bedrag van €25,- betalen aan de Jeet Kune Do Combat Nederland.  Eenmalig wordt een JKD paspoort en JKD badge gegeven en we zullen de leerlingen Europees erkennen, inschrijven en worden alle ranks, examens, privélessen, workshops en promoties bijgehouden.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten.

vechtsporten groningen Jeet Kune Do

Hoe laat?

Elke dinsdagavond van 20:00 – 21:00 *

*soms lopen we iets uit.