Lokatie en Agenda

TEN BOER

Elke dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 uur geven we in Ten Boer (Groningen) jullie Jeet Kune Do inzichten.

Jeet Kune Do Combat  is een intensieve persoonlijke martial arts training gebaseerd op Jeet Kune Do.
“Jeet Kune Do is een niet-klassieke, niet traditionele, Amerikaanse krijgskunst. Gebaseerd op de principes van simpliciteit, realiteit en individualiteit. Vrij van rituelen en aspecten van sport, ontwikkeld door Bruce Lee voor zelfverdediging op straat”.

Jeet Kune Do – The Way of the Intercepting Fist

Waar?

De Tiggelhal
Sportlaan 3 – Ten Boer

Hoe laat?

De training begint stipt om 20:00 uur. Zorg dat je 10 minuten van te voren aanwezig bent.
De training stop om 21:30 uur.

Voor wie?

Jeet Kune Do is een intensieve martial arts training waarbij weerbaarheid voor op straat bovenaan staat. Wij geven les aan dames en heren vanaf 18 jaar. Er is een aantal uitzonderingen, echter bespreek die persoonlijk met Sifu Robin Vader.
Het groepsgevoel is voor ons belangrijk. Geen haantjes gedrag, maar samen met veel plezier trainen waarbij de veiligheid van elke leerling de hoogste prioriteit heeft.

Kosten?

Jeet Kune Do Combat maakt gebruik van de faciliteiten van De Tiggelhal in Ten Boer. Ruimtes om om te kleden, toiletten, een bar en is een proefles gratis. Na de proefles volgt een mooie gesprek met de hoofdinstructeur om te bepalen of wij de lessen daadwerkelijk gaan starten.

De contributie is €32,00 per maand. Tevens zal de leerling een jaarlijks bedrag van €35,- betalen aan Stichting Jun Fan Jeet Kune Do Nederland (SJFJKDN). Eenmalig wordt een JKD paspoort en JKD badge gegeven en we zullen de leerlingen Europees erkennen, inschrijven en worden alle ranks, examens, privélessen, workshops en promoties bijgehouden.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten.

Agenda | 2021

  • Vanwege Covid-19/Corona zijn alle agenda items, workshops en training tot nadere informatie geannuleerd.

JKDC FAMILY

ERKEND:

Scroll Up