Trainingen in Groningen

Elke dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 geven we in Groningen jullie Jeet Kune Do inzichten.

Jeet Kune Do – The Way of the Intercepting Fist

Jeet Kune Do Combat  is een intensieve persoonlijke martial arts training gebaseerd op Jeet Kune Do.
“Jeet Kune Do is een niet-klassieke, niet traditionele, Amerikaanse krijgskunst. Gebaseerd op de principes van simpliciteit, realiteit en individualiteit. Vrij van rituelen en aspecten van sport, ontwikkeld door Bruce Lee voor zelfverdediging op straat”.

Waar?

Top locatie bij:
Vechtsporten Groningen
Rijksweg 28b
9731 AB Groningen

Voor wie?

Jeet Kune Do is een intensieve martial arts training waarbij weerbaarheid voor op straat bovenaan staat. Wij geven les aan dames en heren vanaf 18 jaar. Er is een aantal uitzonderingen, echter bespreek die persoonlijk met Sifu Robin Vader.

Kosten?

Jeet Kune Do Combat maakt gebruik van de faciliteiten van Vechtsporten Groningen. Goede ruimtes om om te kleden, mooie trainingsfaciliteiten en zul jij je na een gratis proefles inschrijven bij Stichting Vechtsporten Groningen.
De Stichting is opgericht ter bevordering van de breedte- en top vechtsport in Groningen.  Je kunt voor €27,50 per maand één keer in de week trainen. Kom gerust eens voor een gratis proefles.
Zodra de leerling daadwerkelijk lid wil blijven, zal de leerling een jaarlijks bedrag van €25,- betalen aan de Jeet Kune Do Combat Nederland.  Eenmalig wordt een badge gegeven en we zullen de leerlingen Europees erkennen, inschrijven en worden alle ranks, examens, privélessen, workshops en promoties bijgehouden.

Kleding en trainingsmaterialen

Pad, trapkussens en stootkussens verzorgen wij tijdens te trainingen. Echter qua kleding zul je na je proefles en inschrijving na enkele weken moeten trainen in een zwarte broek en een grijs t-shirt. Je kunt ook zelf een zwarte broek aanschaffen. Het grijze JKDC t-shirt kun je bij Sifu Robin Vader aanschaffen. Een mondbescherming (bitje), kruisbeschermer (tok), scheenbeschermers en handschoenen behoren na een aantal weken tot je uitrusting.  Jullie zijn vrij om merk, model te kiezen voor wat betreft bescherming, echter de handschoenen moeten van het merk Booster zijn en dan met name het model BFF-8 á €34,50 euro. Deze zijn te verkrijgen via Sifu Robin Vader of koop ze online bij buy2fight.com.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten.

jeet kune do groningen uniek
vechtsporten groningen Jeet Kune Do